Samsung Lancar Model Samsung Galaxy A3 dan Samsung Galaxy A5

Samsung Galaxy A3 dan Samsung Galaxy A5

Pengeluar Samsung telah pun mengeluarkan smartphone terbarunya iaitu dengan melancarkan Samsung Galaxy A3 dan Samsung Galaxy A5.

Menariknya di sini bahawa dua model tersebut mempunyai bingkai logam, kamera hadapan 5 megapiksel yang menarik untuk melakukan aksi selfie, 16 gigabait ruang penyimpanan dan seterusnya mempunyai cip pemprosesan 1.2 GHz empat teras Snapdragon 410.

Smartphone yang pertama iaitu Samsung Galaxy A3 mempunyai saiz skrin 11.4 cm qHD Super AMOLED, memori RAM 1GB, bateri 1900 mAh dan 8 megapiksel kamera di belakang.

Seterusnya, bagi Samsung Galaxy A5 pula mempunyai saiz skirn 12.7 cm 720HD Super AMOLED, memori RAM 2 GB, bateri 2300 mAh dan kamera belakang 13 megapiksel.

Semua mesti hendak mengetahui harga yang ditawarkan oleh Samsung. Bagi Samsung Galaxy A3 harganya ialah RM 899 manakala bagi Samsung Galaxy A5 pula berharga RM 1199. Pilihan-pilihan warna yang ditawarkan bagi kedua-dua smartphone ialah warna emas, perak dan putih.
7 Komentar untuk "Samsung Lancar Model Samsung Galaxy A3 dan Samsung Galaxy A5"

Samsung really are gaming up with their camera.Pixel power ! kan ramai yang suka selfie skrg hehehe...

mcm tu la....sekarang ni semua suka berselfie jadi Samsung pun buat smartphone yang mempunyai ciri-ciri berikut.....

kena sambar lg satu mcmni...hihi

sambar jangan tak sambar Jaymie....hahaha.....

agak-agak berapa riban la pulak niii..haish...iphone 6 ke samsung niii.. :P

Dulu memang guna android, tapi lepas husband belikan hadiah iphone terus dengan iphone, mungkin sebab dapat free.. hihi

harga dah ada kat bawah sekali ya....belum cuba belum tahu mcm mana fungsi Samsung yang terbaru ni....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back To Top