Kura-kura Kepala Dua di Arkansas Amerika Syarikat - AsRaFF RuSLaN

Kura-kura Kepala Dua di Arkansas Amerika Syarikat

Pekerja sebuah ladang ternakan kura-kura di negeri Arkansas, Amerika Syarikat terkejut apabila mendapati seekor kura-kura yang menetas mempunyai dua kepala. Kura-kura tersebut masih hidup selepas beberapa minggu dilahirkan.  Ianya berada dalam kumpulan 30,000 ekor haiwan yang diternak di ladang kura-kura sebelum dieksport ke China.  Sebelum ini pekerja di situ telah menemui kura-kura yang mempunyai dua kepala, memiliki kaki atau ekor yang banyak tetapi mati sejurus ia menetas.  Kura-kura yang mempunyai ciri-ciri unik seperti ini sangat jarang berlaku.  Kura-kura tersebut mungkin akan dijual oleh pihak pengurusan ladang kepada pengumpul haiwan yang berminat.

Pekerja sebuah ladang ternakan kura-kura di negeri Arkansas, Amerika Syarikat terkejut apabila mendapati seekor kura-kura yang menetas mempunyai dua kepala. Kura-kura tersebut masih hidup selepas beberapa minggu dilahirkan.

Ianya berada dalam kumpulan 30,000 ekor haiwan yang diternak di ladang kura-kura sebelum dieksport ke China.

Sebelum ini pekerja di situ telah menemui kura-kura yang mempunyai dua kepala, memiliki kaki atau ekor yang banyak tetapi mati sejurus ia menetas.

Kura-kura yang mempunyai ciri-ciri unik seperti ini sangat jarang berlaku.

Kura-kura tersebut mungkin akan dijual oleh pihak pengurusan ladang kepada pengumpul haiwan yang berminat.
0 Komentar untuk "Kura-kura Kepala Dua di Arkansas Amerika Syarikat"
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back To Top