Najib Beri Bayangan Pilihan Raya Umum - AsRaFF RuSLaN

Najib Beri Bayangan Pilihan Raya UmumPerdana Menteri, Datuk Seri Najib Razak, hari ini sekali lagi memberi bayangan bahawa Pilihan Raya Umum ke-13 (PRU-13) akan diadakan tidak lama lagi. 

Presiden UMNO itu, dalam ucapan perasmian Perhimpunan Agung UMNO 2011 di sini, mengingatkan semua ahli parti supaya "merapatkan saf, menyalakan jamung dan menggigit sekuatnya perjuangan dengan geraham kita" bagi menghadapi pilihan raya umum akan datang.
"Palulah genderang perang, palulah ia tabuh-tabuhan dan tiupkanlah semboyan. Masanya sudah hampir, waktunya sudah tiba.
"Bingkaslah orang-orang UMNO, kita turun ke medan bakti," katanya sambil melaungkan Hidup UMNO yang disambut gemuruh 2,711 perwakilan di Dewan Merdeka, Pusat Dagangan Dunia Putra (PWTC). 

Najib dalam amanatnya kepada perwakilan pada Selasa llalu, mahu pimpinan parti di peringkat bahagian dan akar umbi bekerja secara luar biasa bagi menghadapi PRU-13 akan datang. 

Perdana Menteri juga berpesan supaya wakil bahagian parti jangan mengambil mudah PRU-13 kerana cabarannya pasti luar biasa dan yang paling getir bakal dihadapi oleh parti politik terbesar negara itu.

Sumber : Berita Harian
Tag : Politic
0 Komentar untuk "Najib Beri Bayangan Pilihan Raya Umum"
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back To Top